Over ons

Passer coaching is gespecialiseerd in het begeleiden het coachen van mensen met een Autisme Spectrum Stoornis  en is opgericht vanuit het idealistische oogpunt dat autismebegeleiding gericht hoort te zijn op de leefgebieden waar de hulpvragen zich aandienen.

Tot aan de volwassenheid zijn mensen zich aan het vormen en  wordt er een basis gelegd voor de verdere toekomst. Het is als een fundament voor een huis: hoe steviger het fundament, hoe beter het huis zal blijven staan. In de basis geldt dat ook voor de vormingsjaren tot aan de volwassenheid. Bij autisme is dit principe vaak niet anders, de weg er naar toe echter wel! Het vraagt om kennis, inzicht en vaardigheden om deze "extra toevoeging" in goede banen te leiden en dat is alles behalve gemakkelijk.

Met een basis van 20 jaar ervaring als leerkracht/ambulant begeleider in het speciaal onderwijs (cluster 4) en in het maatschappelijk werk, heeft Passer Coaching veel kennis en inzichten opgedaan in de omgang en het begeleiden van kinderen, jongeren en volwassenen met autisme. Daarmee proberen we een brug te slaan tussen privé en school/werk.

Omdat autisme een eigenschap is die niet alleen thuis, op school of op het werk zichtbaar is, maar als een rode draad door iemands leven loopt, is het onze ambitie om deze leefgebieden met elkaar te verbinden en balans te creëren.

Passend maken van wat nog niet passend is, samen  grenzen verkennen, samen grenzen verleggen, met jou als middelpunt.